piątek, maja 09, 2025
AKTUALNOŚCI
O projekcie
Harmonogram
Regiony partnerskie
Materiały do pobrania
Galeria zdjęć
aktywna mapa
Kontakt
Trwałe rezultaty wypracowane podczas realizacji projektu
wtorek, 14 sierpnia 2012 10:30
Wpisany przez Administrator
Tradycyjne przepisy kuchni regionalnej Opolszczyzny i Czech Środkowych
TEMATYCZNY SŁOWNIK POLSKO-CZESKI DLA ZAWODU TECHNIK ORGANIZACJI GASTRONOMII
Model doradztwa i doskonalenia zawodowego nauczycieli przedmiotów zawodowych
Baza programów edukacyjnych (informatycznych) przeznaczonych do kształcenia w konkretnych zawodach - opis
Oprogramowanie specjalistyczne zakupione i przekazane szkołom zawodowym woj. opolskiego w 2011 roku
Oprogramowanie specjalistyczne zakupione i przekazane szkołom zawodowym woj. opolskiego w 2012 roku
Logowanie
Zapamiętaj
Nie pamiętasz hasła?
Nie pamiętasz nazwy?
Dofinansowanie
Gościmy
Naszą witrynę przegląda teraz
9
gości
Design by Adam Koj